NEDERLANDS
WETTERSTRÖM & KROL
ABOGADOS - ASESORES S.L.
NEDERLANDS

Wetterström & Krol is een internationaal juridisch adviesbureau met meer dan 14 jaar ervaring aan de Costa Blanca, in Moraira en omstreken. 

Met een goede voorbereiding en het juiste advies, begeleiden we onze klanten bij de aankoop  en verkoop van onroerend goed in Spanje en alle andere vastgoed gerelateerde zaken. Vele klanten  ervaren dat het er in Spanje allemaal anders aan toe gaat, ondanks dat u zich in een Europees land bevindt. Indien men de Spaanse taal niet volledig beheerst, kan de informatie vergaring als moeizaam worden beschouwd.  

Wij dragen er zorg voor dat u zorgeloos kunt genieten in Spanje door de handelingen te verrichten die voor ons vanzelfsprekend zijn en tot onze dagelijkse taak behoren. Denk aan de afwikkeling van een erfenis, de aanmelding bij officiële instanties om als zelfstandig ondernemer aan het werk te kunnen, uw belastingaangifte, de import van een Nederlands voertuig, etc. 

Een eerste consult geeft inzicht in de situatie en de omvang van het project. Nadat we  het project in kaart hebben gebracht, wordt er een persoonlijk service pakket samengesteld om uw project in goede banen te doen leiden. De ervaring leert ons dat geen enkel project hetzelfde is. Onze service kenmerkt zich door een proactieve houding, profesionaliteit en effiëntie.

Wetterström & Krol hecht waarde aan haar relatie met haar cliënten waarbij u ervan uit kunt gaan dat discretie bij ons hoog in het vaandel staat. We proberen zo transparant mogelijk te werken en overhandigen u aan het einde van het project een rapportage waarin u alle werkzaamheden kunt naslaan.

Het team bestaat uit advocaten, accountants en financieel adviseurs die hun vak verstaan en gebruik maken van een breed netwerk om uw project tot een succes te brengen.

U vindt ons in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca, in het pitoreske dorp Moraira.
Ons kantoor bevind zich op Plaza Virgen del Carmen 14B en u kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 15.00 en de middagen op afspraak.
 ESPAÑOLENGLISHNEDERLANDSDEUTSCH